با ما از آخرین جاذبه های توریستی ایران و جهان آگاه شوید
روزنامه توریسم
کل صفحات توریسم
 تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
طرز تهیه کشمش‌پلو خوش‌طعم و لذیذ در آشپزخانه‌های ایرانی :: روزنامه توریسم :: تنها روزنامه گردشگری دنیا
NID : 1031
1398/04/22

طرز تهیه کشمش‌پلو خوش‌طعم و لذیذ در آشپزخانه‌های ایرانی

کشمش‌پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه شمالی است. این غذای محبوب و پرطرف‌دار جزو غذاهایی محسوب مي‌شود که به‌راحتی و بدون هیچ دردسری مي‌توانید تهیه کنید. پخت پلو با افزودنی‌های مختلف محبوبیت زیادی در ایران دارد.
مواد لازم
■ برنج: 6 پیمانه
■ مرغ: یک عدد
■ کشمش پلویی: دو پیمانه
■ زعفران آب‌کرده: 3 قاشق سوپ‌خوری
■ روغن (حیوانی): نصف پیمانه
■ پیاز سرخ‌شده: یک‌چهارم پیمانه
■ رب نارنج: 3 قاشق سوپ‌خوری
■ نمک: به میزان لازم
■ فلفل: به میزان لازم
■ روغن: به میزان لازم
■ کرفس (اختیاری): به میزان لازم
طرز تهیه:
برای پخت کشمش‌پلو در منزل، ابتدا مرغ را بشویید. پوست آن را جدا کرده و به 6 تا 8 تکه تقسیم کنید. سپس با مقداری نمک و فلفل مرغ را مزه‌دار کنید. در این مرحله از طرز تهیه کشمش‌پلو مرغ مزه‌دارشده را داخل مقداری روغن و روی حرارت ملایم سرخ کنید. حالا رب نارنج را با نصف پیمانه آب با هم مخلوط كرده، سپس با پیازهای سرخ‌شده روی مرغ‌هایی که سرخ کرده‌اید، بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد. اگر به سبزیجاتي مانند کرفس علاقه دارید، مي‌توانید کرفس را جداگانه سرخ كرده و به مواد اضافه کنید.
برنج را به مرحله آبکشی برسانيد، سپس آن را آبکش و دم کنید و در همین حین که برنج در حال دم‌کشیدن است، کشمش‌ها را بشویید و سرخ کنید و زمانی که برنج دم کشید، مقداری از برنج دم‌کرده را همراه زعفران و روغن حیوانی داغ کرده و با هم به‌خوبی مخلوط کنید. در مرحله آخر از طرز تهیه کشمش‌پلو، ابتدا پلوی ساده را در ظرف سرو بکشید، سپس تکه‌های مرغ را روی آن قرار دهید و حالا مخلوط کشمش و برنج را روی آن بریزید و نوش‌جان كنيد.

/انتهای متن/
مشاهده : (72) بار
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور | مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات : رامین حق جو سروستانی
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour || ICT webmaster: Ramin Haghjou Sarvestani,M.Sc.
Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved.