با ما از آخرین جاذبه های توریستی ایران و جهان آگاه شوید
روزنامه توریسم
کل صفحات توریسم
 تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
«سورانه» بورانی پرخاصیت :: روزنامه توریسم :: تنها روزنامه گردشگری دنیا
NID : 1033
1398/04/22

«سورانه» بورانی پرخاصیت

آش سورانه یکی از غذاهای محلی و بومي ‌استان کرمانشاه و از انواع بورانی‌هاست که در فصل بهار به‌وفور طبخ و مصرف می‌شود. این غذا را از گیاهی شبیه تره و سیر که انتهای ساقه آن به رنگ ارغوانی است، تهیه می‌‌كنند و در گویش محلی مردم کرمانشاه، سوران یا سورون نامیده و تلفظ مي‌شود.
آشپزان چیره‌دست این دیار با استفاده از گیاه سورانه، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، روغن زیتون، رب انار، شکر، نمک و فلفل سیاه، به طبخ و تهیه‌ این غذای محلی می‌پردازند؛ غذایی که خاصیت دارویی بسیاری دارد و کارشناسان و پزشکان تغذیه، مصرف آن را توصیه می‌کنند؛ مضاف بر اینکه این آش لقب یکی از خوشمزه‌ترین آش‌های سنتی را به خود اختصاص داده است.

/انتهای متن/
مشاهده : (75) بار
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور | مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات : رامین حق جو سروستانی
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour || ICT webmaster: Ramin Haghjou Sarvestani,M.Sc.
Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved.