با ما از آخرین جاذبه های توریستی ایران و جهان آگاه شوید
روزنامه توریسم
کل صفحات توریسم
 تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
چرا چینی‌ها این‌قدر عاشق تخم‌مرغ مانده هستند؟ :: روزنامه توریسم :: تنها روزنامه گردشگری دنیا
NID : 1432
1399/12/05

چرا چینی‌ها این‌قدر عاشق تخم‌مرغ مانده هستند؟

مطمئناً بسیاری از افراد حتی نمی‌توانند تصور کنند که تخم‌مرغ مانده را به‌عنوان غذا بخورند، اما جالب است بدانید یکی از غذاهای محبوب در بخش‌های داخلی کشور چین همین غذاست. این خوراک چنان محبوبیتی دارد که باعث می‌شود برخی از گردشگران که به کشور چین سفر می‌کنند، وسوسه شوند که با امتحان‌کردن این غذا تجربه‌ای متفاوت داشته باشند. برای آماده‌سازی خوراک تخم‌مرغ مانده، تخم‌مرغ را چندین سال در شرایط مخصوصی نگهداری می‌کنند؛ به شکلی که رنگ داخل آن به‌طور کلی عوض شود و بافت ژله‌ای پیدا کند. در رستوران‌های چینی برای دادن عطر و طعم خوب به تخم‌مرغ مانده از سبزیجات و ادویه مخصوص استفاده می‌کنند. نکته مهم برای آماده‌سازی چنین غذایی در چین، همین ادویه‌جات و سبزی‌های معطر است که باعث محبوبیت بالای این غذا می‌شود.

/انتهای متن/
مشاهده : (5) بار
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور | مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات : رامین حق جو سروستانی
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour || ICT webmaster: Ramin Haghjou Sarvestani,M.Sc.
Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved.