با ما از آخرین جاذبه های توریستی ایران و جهان آگاه شوید
روزنامه توریسم
کل صفحات توریسم
 تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
فیجو آدا خوراک دل‌چسب برزیلی :: روزنامه توریسم :: تنها روزنامه گردشگری دنیا
NID : 1434
1399/12/05

فیجو آدا خوراک دل‌چسب برزیلی



«فیجوآدا» یکی از غذاهای اصیل و محلی برزیل است که در دستور پخت آن از گوشت و لوبیای سیاه استفاده می‌شود. برای تهیه‌ این غذا، روغن زیتون را در ظرفی می‌ریزند و با گوشت گاو تفت می‌دهند. در ادامه لوبیا‌هایی را که از شب قبل در آب خیس شده است و همین‌طور گوجه‌فرنگی خردشده، گشنیز، سیر، نمک و فلفل را اضافه می‌کنند و اجازه می‌دهند تا این خوراک با حرارت کم پخته شود. پس از نرم‌شدن گوشت و لوبیا و در مرحله‌ آخر پخت، آب پرتقال و سوسیس‌های دودی یا گوشت را به مخلوط می‌افزایند. این خورش غنی و دل‌چسب اغلب به‌عنوان غذای ملی برزیل شناخته می‌شود و تقریباً در همه‌جای این کشور قابل تهیه است، اما اصالتاً از غذاهای مردم «ریودوژانیرو» به حساب می‌آید. این غذا در اصل، پرتغالی است و در دوران طولانی استعمار برزیل، توسط پرتغالی‌ها وارد آشپزی این کشور شد.

/انتهای متن/
مشاهده : (11) بار
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور | مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات : رامین حق جو سروستانی
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour || ICT webmaster: Ramin Haghjou Sarvestani,M.Sc.
Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved.