با ما از آخرین جاذبه های توریستی ایران و جهان آگاه شوید
روزنامه توریسم
کل صفحات توریسم
 تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
عصرانه مسقطي مشهدي بخوريد و چنگالي :: روزنامه توریسم :: تنها روزنامه گردشگری دنیا
NID : 973
1398/04/19

عصرانه مسقطي مشهدي بخوريد و چنگالي

«ماقوت» نوعی حلواست که برخی به آن مسقطی مشهدی مي‌گویند. برای طعم‌دهی به این حلوا از زعفران و خلال بادام استفاده می‌کنند. در رابطه با ماقوت یک اصطلاح رایج بین مردم خراسان وجود دارد و می‌گویند: «حلوای ماقوتی به از جوهر یاقوتی.» اگر با تور مشهد سفر می‌کنید، حتماً ماقوت را امتحان کنید.
یک گزینه مناسب برای عصرانه‌ای لذیذ، چنگالی است. این غذا به دو روش سیستانی و مشهدی آماده می‌شود. البته در شهرهای جنوبی مانند یاسوج هم از دستوری مشابه روش مشهدی استفاده می‌کنند. طبق بعضی گفته‌ها مردم مشهد به دلیل چنگ‌مالی‌شدن این غذا آن را چنگالی می‌نامند.
امروزه تنها قدیمی‌های مشهد دستور پخت چنگالی را به یاد دارند. برای تهیه آن در روش مشهدی نان بیات را خُرد كرده و در روغن داغ می‌ریزند و در ادامه شکر، شیره نبات یا حتی عسل را به آن اضافه می‌کنند. در دستور پخت سیستانی آن از روغن حیوانی استفاده می‌شود.

/انتهای متن/
مشاهده : (10) بار
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور | مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات : رامین حق جو سروستانی
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour || ICT webmaster: Ramin Haghjou Sarvestani,M.Sc.
Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved.