با ما از آخرین جاذبه های توریستی ایران و جهان آگاه شوید
روزنامه توریسم
کل صفحات توریسم
 تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
رشته‌پلو با پخت‌هاي جورواجور :: روزنامه توریسم :: تنها روزنامه گردشگری دنیا
NID : 976
1398/04/19

رشته‌پلو با پخت‌هاي جورواجور

رشته‌پلو، غذای بومی ‌مشهد، استان اردبیل و کرمانشاه محسوب می‌شود که البته در شهرهای دیگر هم به شیوه‌های مختلفی آن را پخت می‌کنند. به‌طور مثال مردم آذربایجان با اضافه‌کردن برگه‌ زردآلو طعمی‌ متفاوت به اين غذا می‌دهند. رشته‌پلو بیشتر با گوشت، پیازداغ، خرما یا کشمش طبخ می‌شود. معمولاً مردم مشهد در جشن نوروز این غذای شیرین و لذیذ را میل می‌کنند و اعتقاد دارند که با میل‌کردن آن سررشته‌ کار به دست می‌آید. ترکیبات اصلی رشته‌پلوی مشهدی شامل ران مرغ، برنج، رشته پلویی، پیاز، زعفران، سماق، دارچین، روغن، کره، نمک و فلفل می‌شود، اما شما می‌توانید به سلیقه‌ خودتان از گوشت قرمز یا خرما هم استفاده کنید.

/انتهای متن/
مشاهده : (10) بار
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور | مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات : رامین حق جو سروستانی
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour || ICT webmaster: Ramin Haghjou Sarvestani,M.Sc.
Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved.