با ما از آخرین جاذبه های توریستی ایران و جهان آگاه شوید
روزنامه توریسم
کل صفحات توریسم
 تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب تبلیغات خبر جنوب
آش اوماج :: روزنامه توریسم :: تنها روزنامه گردشگری دنیا
NID : 989
1398/04/19

آش اوماج

آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.
مواد لازم:
■ عدس: يك پیمانه
■ پیاز: ۴ عدد بزرگ
■ نمک: به میزان لازم
■ کره محلی: ۲۵ گرم
■ آب قلم (دلخواه): يك لیوان
■ سبزیجات معطر (ریحان، تره، مرزه): ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای اوماج:
■ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
■ آب: به میزان لازم
■ زردچوبه: سر قاشق چای‌خوری
■ نمک: خیلی کم
طرز تهیه اوماج:
آرد را با کمی ‌آب مخلوط کرده و به آن نمک و زردچوبه اضافه می‌کنیم. تا جایی آب به آرد مي‌زنيم که به شکل خمیر معمولی در بیايد. بعد آن را به شكل گلوله‌های ریز‌تر از عدس درآورده و در سینی مي‌چينيم و می‌گذاریم تا کاملاً خشک شود. می‌‌توان جلوی بخاری یا شوفاژ هم گذاشت تا زودتر خشک شود.
طرز تهیه آش:
پیازها را خرد كرده و به دو قسمت مساوی تقسیم مي‌كنيم. نصف آن را با کره کمی تفت ‌می‌دهیم (در حد يك دقیقه) و با اضافه‌کردن زردچوبه و نمک، عدس و آب قلم یا آب معمولی را هم اضافه می‌کنیم. (با آب معمولی هم خوشمزه می‌شود، چون عدس خودش لعاب خاصی دارد که به آش می‌دهد اما آب قلم نيز مزه آن را خوشمزه‌تر می‌کند.) سپس سبزی‌های معطر را به آن اضافه می‌کنیم. می‌توانیم از سبزی خشک هم استفاده کنیم. می‌گذاریم تا وقتی عدس کاملاً بپزد، بجوشد و اگر آب کم داشت، به آن اضافه می‌کنیم. وقتی عدس پخت، اوماج‌ها را آرام‌آرام به آش مي‌افزاييم تا به هم نچسبد و بارها هم می‌زنیم. بعد از اینکه حس کردیم اوماج‌ها به‌ اندازه کافی باد کرده و پخته، از روی گاز برمي‌داريم و سرو می‌کنیم.

/انتهای متن/
مشاهده : (12) بار
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور | مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات : رامین حق جو سروستانی
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour || ICT webmaster: Ramin Haghjou Sarvestani,M.Sc.
Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved.